Φωτόλυση

Τα Vita Plus Ξάνθης, προσφέρουν την πιο σύγχρονη, αποτελεσματική και αξιόπιστη τεχνολογία, στον χώρο του παλμικού φωτός. Η τεχνολογική πρόοδος των Vita Plus Ξάνθης, προσφέρει την καλύτερη απόδοση, σε μια γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία, που τα μακροχρόνια αποτελέσματά της φαίνονται από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα της δύναμης της Φωτόλυσης, θα σας χαρίσει το απαλό και μεταξένιο δέρμα που θέλετε να αποκτήσετε.

Η μέθοδος αποτρίχωσης LHE 600 είναι αποτέλεσμα συνύπαρξης φωτός και θερμότητας. Επακόλουθο της συνύπαρξης αυτής είναι η μεγιστοποιήση του αποτελέσματος για εσάς με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες. Παρέχει την μέγιστη ασφάλεια από εγκαύματα με τη χρήση διάφανου οπτικού gel ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά την αίσθηση του πόνου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του προσώπου και του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Τι είναι η Τεχνολογία LHE 600:

Η τεχνολογία LHE 600, περιλαμβάνει την χρήση ενός ευρέως φάσματος φυσικού φωτός φιλτραρισμένου που αφαιρεί τα Υπεριώδη (UV) και τα Υπέρυθρα (IR) μήκη κύματος. Αυτό το έντονο και επιλεκτικό φως στοχεύει στη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που περιέχεται μεταξύ άλλων και στις τρίχες. Μετά την θεραπεία, ουσιαστικά όλες οι ορατές τρίχες (εκτός από τις λευκές και τις κόκκινες) στην περιοχή που εφαρμόζουμε τη θεραπεία, πέφτουν με φυσικό τρόπο περίπου σε είκοσι μέρες.

Πως δρα η τεχνολογία LHE 600:

Οι συνεδρίες είναι πολύ γρήγορες, ουσιαστικά ανώδυνες και τα αποτελέσματα διαρκούν 2 με 3 φορές περισσότερο από μια σωστή θεραπεία με κερί. Μετά από έναν αριθμό συνεδριών, ο αριθμός των τριχών μειώνεται. Οι τρίχες που παραμένουν γίνονται λεπτότερες και η ανάπτυξή τους γίνεται όλο και πιο αργή. Προοδευτικά, οι ανεπιθύμητες τρίχες εξαφανίζονται από την περιοχή. Μετά απ' αυτό, χρειάζονται μόνο κάποιες συνεδρίες συντήρησης κατά διαστήματα, ανάλογα με την περίπτωση. Μεταξύ δυο συνεδριών, δεν απαιτείται ουσιαστικά καμία θεραπεία στην περιοχή. Η Τεχνολογία LHE 600, είναι ασφαλέστερη από το laser και χρησιμοποιεί χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας, χωρίς να προκαλεί δυσάρεστους ερεθισμούς.

Τι προσφέρει η Τεχνολογία LHE 600:

Η μέθοδος LHE αποτελεί την τελευταία τεχνολογία συστημάτων παλμικού φωτός. Παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια, προσφέροντας αποτελεσματικότητα, ταχύτητα, διάρκεια, και ευκολία προσέγγισης. Με τη χρήση της Τεχνολογίας LHE 600, επιτυγχάνεται μόνιμη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, φυσική πτώση της τρίχας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να παραμένει λεία και απαλή, εξαλείφοντας με ιδιαίτερη επιτυχία τη δύσκολη τριχοφυΐα.

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Όχι πια! Πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και στις άλλες θεραπείες αποτρίχωσης. Αποκτήστε ένα μόνιμο απαλό δέρμα σήμερα!

Κλείστε τώρα δωρεάν το δικό σας ραντεβού, για μια εξειδικευμένη διάγνωση και μια δοκιμαστική εφαρμογή!

User Login Form