Προσφορές

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: Υπερ - Προσφορές Νοεμβρίου!

Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες και νέες τεχνικές με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και τις εξελίξεις στην επιστήμη της ομορφιάς, εξασφαλίζουν ανάπλαση, αναζωογόνηση, λάμψη και πλήρωση των ρυτίδων του προσώπου, χαρίζοντάς σας νεανική όψη και λάμψη. Σήμερα μπορούμε να προσφέρουμε άμεσες, δραστικές και αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα γήρανσης της επιδερμίδας, χάριν στη σύγχρονη τεχνολογία που καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, με ορατά αποτελέσματα.

Περισσότερα...

Αδυνάτισμα: Υπερ - Προσφορές Νοεμβρίου!

Με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα θεραπειών, στα Vita Plus Ξάνθης αντιμετωπίζουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβλήματα συσσωρευμένου και επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους, χαλάρωσης, αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος.

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: Υπερ - Προσφορές Νοεμβρίου!

Η πλέον σύγχρονη τεχνολογία και εξειδικευμένες θεραπείες Φωτόλυσης για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο και στο σώμα, σας περιμένουν, στις καλύτερες τιμές. Η σύγχρονη τεχνολογία Φωτόλυσης καθώς και η εμπειρία των Αισθητικών του Vita Plus Ξάνθης, προστατεύει την επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της κάθε συνεδρίας και ελαχιστοποιώντας τον ερεθισμό της περιοχής.

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form