Προσφορές

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: Προσφορές Φεβρουαρίου 2020!

Το σήμερα είναι όπως το διαμορφώνεις εσύ! Πες αντίο στις ρυτίδες και τα σημάδια της γήρανσης.

Με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία και την δύναμη της επιστήμης, μαζί δημιουργούμε ένα υπέροχο σήμερα για τον εαυτό σου. Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξεις θεαματικά την εμφάνισή σου, προσφέροντας στο πρόσωπό σου όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της νεότητας.

Σύγχρονα μηχανήματα ιατρικής αισθητικής υπογράφουν εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπό σου! Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες αισθητικής προσώπου, αντιγήρανσης και μεσοθεραπείας, θα σου προσφέρουν κοντά μας την καλύτερη εμπειρία ομορφιάς.

Περισσότερα...

Αδυνάτισμα: Προσφορές Φεβρουαρίου 2020!

Μαζί δημιουργούμε ένα υπέροχο σήμερα για τον εαυτό σου!

Με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία και την δύναμη της επιστήμης, μαζί δημιουργούμε ένα υπέροχο σήμερα για τον εαυτό σου. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να διαμορφώσεις αποτελεσματικά το σώμα σου.

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: Προσφορές Φεβουαρίου 2020!

Laser Αποτρίχωση με το κορυφαίο Διοδικό Laser iD - Hair2, για ακαταμάχητες εμφανίσεις χωρίς ίχνος τριχοφυίας!

To Vita Plus Ξάνθης σας προσφέρει τη δυνατότητα μόνιμης αποτρίχωσης με την πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία διοδικού laser, που προσφέρει γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές αποτέλεσμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυίας, χρήση κάθε εποχή και το καλοκαίρι, ακόμη και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Κατάλληλο και για την ανδρική τριχοφυία. Ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του διοδικού και του αλεξανδρίτη σε μια κεφαλή.

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form