Προσφορές

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: Προσφορές Νοεμβρίου

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ/ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Νέες αναγεννητικές Θεραπείες που σας αξίζουν!

Προηγμένες τεχνολογίες και νέα πρωτόκολλα θεραπειών εξασφαλίζουν νεανική όψη και λάμψη. Τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Ιατρικής Αισθητικής προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αντιγήρανσης και αναδόμησης της επιδερμίδας, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, και χαρίζουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Περισσότερα...

Αδυνάτισμα: Προσφορές Νοεμβρίου

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ / ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ / ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ / ΣΥΣΦΙΞΗ / ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Διαμόρφωση σώματος με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες!

Με σύγχρονα μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής και τα πλέον εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπειών, αντιμετωπίζουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο προβλήματα συσσωρευμένου και επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους, χαλάρωσης και κυτταρίτιδας. Σμίλευση σώματος και λιπογλυπτική με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες.

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: Προσφορές Νοεμβρίου

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ DIODE LASER ID-HAIR2!

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία είναι πια παρελθόν!

Μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το πλέον σύγχρονο σύστημα diode laser iD-Hair2. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με βελούδινη απαλότητα, δίνοντας τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυία. Η σύγχρονη τεχνολογία του iD-Hair2 προστατεύει την επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της κάθε συνεδρίας, ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό της περιοχής και προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα.Η μεγάλη μας κλινική εμπειρία και η πλέον εξεδικευμένη ομάδα Αισθητικών/ Phototherapist, υπόσχονται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ακαταμάχητες προσφορές σας περιμένουν!

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form