Προσφορές

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: Προσφορές Φεβρουαρίου

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ - ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Σύγχρονη μηχανήματα Ιατρικής Αισθητικής που σταματούν το χρόνο!

Το Vita Plus Ξάνθης, έφερε κοντά σας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα Ιατρικής Αισθητικής και δραστικές Θεραπείες Αναγεννητικής Αισθητικής που αλλάζουν ριζικά την εμφάνισή σας, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας όλα τα χαρακτηριστικά της νεότητας. Κάντε τώρα το πρώτο βήμα και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Κέντρου μας.

Περισσότερα...

Αδυνάτισμα: Προσφορές Φεβρουαρίου

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ/ ΛΙΠΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Αναδιαμορφώστε το σώμα σας με σύμμαχο τα πιο σύγχρονα μηχανήματα!

Είστε έτοιμες να “συναντήσετε” την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Το Vita Plus Ξάνθης ξέρει τι θέλετε και σας προσφέρει αυτή την εξαιρετική δυνατότητα. Αφεθείτε στην υψηλή αισθητική φροντίδα μας και στα έμπειρα χέρια των Αισθητικών μας. Κοντά μας θα κάνετε πραγματικότητα κάθε επιθυμία σας για αδυνάτισμα, λιποδιάλυση, απώλεια λίπους και πόντων, εξάλειψη κυτταρίτιδας, σύσφιξη και λιπογλυπτική σώματος. Ελάτε να αναδείξουμε μαζί την πιο όμορφη, την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σας.

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: Προσφορές Φεβρουαρίου

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ DIODE LASER ID-HAIR2!

Μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το πλέον σύγχρονο σύστημα diode laser iD-Hair2. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με βελούδινη απαλότητα, δίνοντας τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Η σύγχρονη τεχνολογία του iD-Hair2 προστατεύει την επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της κάθε συνεδρίας, ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό της περιοχής και προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα.Η μεγάλη μας κλινική εμπειρία και η πλέον εξειδικευμένη ομάδα Αισθητικών/ Phototherapist, υπόσχονται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ακαταμάχητες προσφορές σας περιμένουν!

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form