Προσφορές

Αντιγήρανση. Εδώ η Επιστήμη σταματά το χρόνο!

Μοναδικές προσφορές & κορυφαίες λύσεις.

Με προτεραιότητα την επίτευξη ενός φυσικού αποτελέσματος, και μετά από συστηματική δερμοανάλυση και εκτίμηση των ανάγκών του κάθε προσώπου, οι πιο προηγμένες θεραπείες και νέες τεχνικές με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία, εξασφαλίζουν ανάπλαση, αναζωογόνηση, λάμψη και πλήρωση των ρυτίδων του προσώπου.

Περισσότερα...

Πείτε αντίο σε περιττά κιλά, τοπικό λίπος / πάχος & κυτταρίτιδα

Μοναδικές προσφορές & κορυφαίες λύσεις.

Με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπειών στα Vita Plus Ξάνθης αντιμετωπίζονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβλήματα συσσωρευμένου και επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους, χαλάρωσης & αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και περιττά κιλά.

Περισσότερα...

Δερματολογικά ελεγμένη Αποτρίχωση με Φωτόλυση.

Super Προσφορές & κορυφαίες προτάσεις!

Τα Vita Plus Ξάνθης προσφέρουν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και εξειδικευμένες θεραπείες Φωτόλυσης για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας στο πρόσωπο και στο σώμα. Η διάγνωση και ο προσδιορισμός του φωτότυπου με βάση τον τύπο δέρματος γίνεται από εξειδικευμένο επιτελείο, εφόσον αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την αποτελεσματικότητα της κάθε εφαρμογής που στοχεύει στην καταπολέμηση της υπερτρίχωσης.

Περισσότερα...

Ειδικά Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form