Προσφορές

Αδυνάτισμα: Προσφορές Ιανουαρίου

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ /ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Ακαταμάχητες Προσφορές με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής και εξελιγμένα πρωτόκολλα Θεραπειών, που σας προσφέρουν το αποτέλεσμα και τη σιλουέτα που θέλετε!

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: Προσφορές Ιανουαρίου

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ DIODE LASER ID-HAIR2!

Νιώστε την απαλότητα στην επιδερμίδα σας. Μόνιμη αποτρίχωση με το κορυφαίο laser iD-Hair2! Βραβευμένο ως η καλύτερη συσκευή Laser Αποτρίχωσης στα MEDICAL AWARDS 2022.

Μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το πλέον σύγχρονο σύστημα diode & alexandrite laser iD-Hair2. Η σύγχρονη τεχνολογία του iD-Hair2 προστατεύει την επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της κάθε συνεδρίας, ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό της περιοχής και προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η μεγάλη μας κλινική εμπειρία και η πλέον εξειδικευμένη ομάδα Αισθητικών/ Phototherapist, υπόσχονται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ακαταμάχητες προσφορές σας περιμένουν!

Περισσότερα...

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: Προσφορές Ιανουαρίου

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αναδείξτε τη νέα χρονιά την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σας, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και τις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης που θα χαρίσουν στο πρόσωπό σας νεότητα και λάμψη.

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form