Ανόρθωση – Σύσφιξη Στήθους

Τεχνολογία Magic Pot

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιεί μια ξεχωριστή τεχνολογία την ανόρθωση και σύσφιξη του στήθους. Η εν λόγω τεχνολογία αποτελεί μια ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο για τη θεραπεία της χαλάρωσης του στήθους. Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος για την αισθητική αντιμετώπιση των ατελειών που συμβάλλει στην ανόρθωση του στήθους και την ανάπλαση των ιστών του δέρματος της περιοχής.

Ένα επαγγελματικό σύστημα αισθητικής περιποίησης Σώματος, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικές προσδοκίες σας, χάρη στις τεχνολογίες MAGIC POT LiposlimCare™ και PowerLifting™.

To LiposlimCare™ σύστημα μέσω 2 κεφαλών εφαρμόζει 4ης γενιάς Ραδιοσυχνότητες (0,8 Mhz),σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή υπέρυθρου φωτός LED για την αποτελεσματική σύσφιξη.

Το PowerLifting™ σύστημα ραδιοσυχνοτήτων 4ης γενιάς είναι ειδικά σχεδιασμένο για Lifting σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή φωτός LED στο φάσμα του υπεριώδους.

Για το Πρόσωπο και για το Σώμα Magic Pot !!!

Η Καινοτομία της Τεχνολογίας Magic Pot

Το Magic Pot αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη προσιτή λύση για θεραπείες:

  • Σύσφιξη Στήθους
  • Ανόρθωση Στήθους
  • Ανανέωση των Ιστών του δέρματος
  • Αναπλαστική και Θεραπευτική δράση

Βασίζεται στην τεχνολογία Multipolar RF , σε συνδυασμό με Ενδοδερμικό Μασάζ και Light emitting diodes που εκπέμπουν φως. Λόγω της τεχνολογίας διόδων , το φως που εκπέμπει έχει συγκεκριμένο μήκος κύματος για κάθε θεραπεία.

Multipolar RF διαπερνά τα στρώματα του δέρματος εισχωρεί σε βάθος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο (ECM), όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννησή τους , αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγκουν και ανανεώνουν τους ιστούς.

Ενδοδερμικό Μασάζ με την ειδικά σχεδιασμένη εργονομική κεφαλή η οποία ασκεί ελεγχόμενη αναρρόφηση στους ιστούς των «προβληματικών περιοχών» . Μειώνει την κατακράτηση υγρών και βελτιώνει την λεμφική και την αιματική κυκλοφορία. Είναι μια μοναδική μη επεμβατική μέθοδος σμίλευσης του σώματος, με γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα KAI ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ R.F..!!!

Βασίζεται στην τεχνολογία Light emitting diodes, δηλαδή δίοδοι led που εκπέμπουν φως. Λόγω της τεχνολογίας διόδων, το φως που εκπέμπει έχει συγκεκριμένο μήκος κύματος για κάθε θεραπεία RED 630 nm, BLUE 430 nm.

Μπείτε Στη Νέα Διάσταση Αισθητικής

Κάθε κανάλι συχνότητας στοχεύει με ακρίβεια σε συγκεκριμένο βάθος διείσδυσης. Η 4η διάσταση, η μέθοδος πολλαπλών καναλιών, περνά ταυτόχρονα μέσα από όλες τις δερματικές στοιβάδες καλύπτοντας όλο το εύρος διείσδυσης από τις μεσαίες έως και τις εν τω βάθει στοιβάδες. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται μια πολυδιάστατη θεραπεία για ανόρθωση, βελτίωση περιγράμματος και σύσφιξη. Η ελευθερία επιλογής της μεθόδου καναλιού ανάλογα με το σημείο στο οποίο στοχεύει η θεραπεία βελτιώνει τα αποτελέσματα και εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση για τον πελάτη. Επιπλέον, το μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος Vacuum με την εφαρμογή της επίμαχης περιοχής του δέρματος ανάμεσα στα δύο ηλεκτρόδια RF, ενισχύει τη θεραπεία και αυξάνει το βάθος διείσδυσης της ενέργειας RF σε μεγαλύτερες περιοχές.

 

Περιποίηση στήθους GERnetic

H θεραπεία στήθους της GERnetic είναι αποτέλεσμα έρευνας ετών. Με ιδανικά και μελετημένα προϊόντα για κάθε περίπτωση. Διατηρήστε το στήθος σας ελκυστικό, επανακτήστε το μυϊκό τόνο και τη σύσφιξη που σας αξίζει και αντιμετωπίστε μια για πάντα συμπτώματα ατροφίας, υπερτροφίας ή χαλάρωσης. Η καμπύλη του στήθους εξαρτάται από τη σύσφιξη του δέρματος και τους υποστηρικτικούς μυς. Το στήθος στη πραγματικότητα καθορίζεται από ένα φυσικό στηθόδεσμο, ο οποίος καθορίζει το ύψος και το επίπεδο σύσφιξής του. Η ελαστικότητα αυτού του στηθόδεσμου δοκιμάζεται συνέχεια στις περιόδους εγκυμοσύνης, δίαιτας και γήρανσης, γι αυτό και πρέπει να διατηρείται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο να αρχίσετε να το φροντίζεται από νωρίς, γιατί το στήθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας θηλυκότητας και εσείς θέλετε να είσαστε πιο θηλυκή από ποτέ! Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία στήθους με τα ανάλογα καλλυντικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης του Γαλλικού Οίκου GERnetic, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα Vita Plus Ξάνθης.

User Login Form