Για πρώτη φορά Beauty Bazaar από τα Vita Plus Ξάνθης

Ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ομορφιά με δωρεάν υπηρεσίες και ανοιχτές εκδηλώσεις!

Τα Vita Plus Ξάνθης, ξέρουν τι θέλει η σύγχρονη γυναίκα και της το προσφέρουν, με ένα ανοιχτό διήμερο, με δωρεάν υπηρεσίες που θα ομορφύνουν την καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Γιατί η ομορφιά και η λάμψη, δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μέρος της καθημερινότητας στη ζωή κάθε γυναίκας.

Είναι λοιπόν γεγονός. Beauty Bazaar ... από τα Vita Plus, όπως πάντα το ονειρευόσασταν...! Ένα διήμερο αφιερωμένο στην ομορφιά, με δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς, συμβουλές, tips, χτενίσματα, μακιγιάζ, επιδείξεις, δείγματα και εφαρμογές των γαλλικών καλλυντικών GERnetic και των φυσικών καλλυντικών Natura Mystic, δώρα, και πολλές πολλές ευκαιρίες και προσφορές σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το Beauty Bazaar θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Vita Plus.

Ακόμη, οι επισκέπτες του Beauty Bazaar θα έχουν την εξαιρετική δυνατότητα να δουν μοναδικές προτάσεις για αξεσουάρ, κόσμημα, νυφικό, χτενίσματα και δωρεάν μαθήματα γιόγκα. Απολαύστε λοιπόν ένα λαμπερό διήμερο, και δώστε λάμψη εσωτερικά και εξωτερικά στον εαυτό σας, με τη συμμετοχή σας στο Beauty Bazaar που διοργανώνουν τα Vita Plus Ξάνθης.

Σας περιμένουμε Σμύρνης 9 και Μιχαήλ Καραολή, στο 2ο όροφο, από τις 15.00 - 21.00 την Παρασκευή και από τις 11.00 - 20.00 το Σάββατο, για να απολαύσετε ένα λαμπερό διήμερο, αφήνοντας εμάς να αναδείξουμε δωρεάν τη δική σας ομορφιά!

Το Beauty Bazaar πραγματοποιείται με τη συμμετοχή κορυφαίων καταστημάτων της πόλης μας: Νυφικά: Πέρλα, Κόσμημα: Χάντρες, Χτενίσματα: Tülin Hair Lounge, Γιόγκα: mm ATHLETIC CLUB - GENESIS YOGA PILATES.

Κοινωνικός Σκοπός: 5% των εσόδων του Bazaar θα διατεθούν υπέρ του Γηροκομείου Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος».

Υποστηρικτές: BIOGER, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γαλλικών Καλλυντικών του Οίκου GERnetic Int. και των φυσικών καλλυντικών Natura Mystic.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Paradise 90,3, Nova 93,1 και Τελεία και Παύλα.

 


Δείτε το Ενημερωτικό υλικό της Εκδήλωσης

 

Δείτε το Πρόγραμμα των δωρεάν Ανοιχτών και Θεματικών Εκδηλώσεων

User Login Form