Επιτέλους ήρθε η άνοιξη!!!! Ευτυχώς που υπάρχει η Adipo Gasta

Τα χειμερινά ρούχα που επιμελώς έκρυβαν τις σωματικές μας «ατέλειες» αποσύρονται και στη θέση τους έρχονται τα λεπτά, αέρινα, καλοκαιρινά υφάσματα τα οποία όμως είναι αμείλικτα με τη σιλουέτα μας.

Πόσοι και πόσες από εμάς δεν προβληματιστήκαμε για το πώς θα ανακτήσουμε τη λεπτή και όμορφη σιλουέτα μας; Πόσοι και πόσες δεν αναρωτηθήκαμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να επαναφέρουμε την περυσινή ελκυστική μας εικόνα;

Η γαλλική εταιρία προϊόντων Gernetic International έρχεται να μας δώσει τη λύση σε αυτά τα ερωτήματα. Έχοντας μία πορεία 40 χρόνων στο χώρο της ομορφιάς με τη δική της άψογη επιστημονική προσέγγιση μας προσφέρει την επαναστατική Adipo Gasta.

Μία μοναδική κρέμα αδυνατίσματος που βοηθά στη μείωση των αποθεμάτων του λίπους, ιδανική τόσο για τοπικό όσο και για ολικό πάχος. Η Adipo Gasta είναι πλούσια σε βιολογικά εκχυλίσματα, βιταμίνες Α, Β1, Β6, C, D3, K, εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών, αμυγδαλέλαιο, φλαμούρι και κισσό. Η πλούσια αυτή σύστασή της αυξάνει την αποσυμφορητική και λιποδιαλυτική της δράση, ενώ συγχρόνως εξισορροπεί και ρυθμίζει το πεπτικό μας σύστημα.

 

Χρήση του προϊόντος:

Καθημερινά, πρωΐ και βράδυ σε καθαρό δέρμα μία μικρή ποσότητα Adipo Gasta είναι αρκετή αρκεί να εφαρμόζεται με ελαφρύ μασάζ από το πέλμα έως την κοιλιά και τη μέση. Η διείσδυση είναι γρήγορη και δεν υπάρχει υπόλειμμα επί του δέρματος.

 

Τιμή: 78€ (150 ml)

User Login Form