Προγράμματα Ομορφιάς

Καθαρισμός προσώπου: Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου απομακρύνει την λιπαρότητα και τα μαύρα στίγματα της επιδερμίδας. Είναι απαραίτητος να γίνεται έτσι ώστε να αναπνέει η επιδερμίδα μας και να ενυδατώνεται στα βαθύτερα στρώματα της, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που ταιριάζουν στον κάθε τύπο δέρματος. Η συχνότητα του καθαρισμού γίνεται ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας. Ο χρόνος διαρκείας της συνεδρίας είναι 90΄-120΄λεπτά.

Σοκολατοθεραπεία: Η σοκολατοθεραπεία είναι γνωστό ότι τονώνει την επιδερμίδα , αναζωογονεί και εμπλουτίζει το δέρμα με ωφέλιμες βιταμίνες. Δίνει θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα. Σαν σκοπό έχει τον ήπιο καθαρισμό και την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος , την σύσφιξη και την αποβολή τοξινών από τον οργανισμό. Ο χρόνος διαρκείας της θεραπείας είναι 50΄-60΄λεπτά.

Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση του προσώπου είναι πολύ σημαντική για μια υγιή επιδερμίδα. Όταν ένα δέρμα είναι ενυδατωμένο διατηρεί την ελαστικότητα , τη λάμψη και τη σφριγηλότητά του . Επομένως για να έχουμε ένα υγείες δέρμα είναι απαραίτητη η ενυδάτωση του. Ο χρόνος διαρκείας της θεραπείας είναι 50΄- 60΄λεπτά.

Φυτικό peeling: Το φυτικό peeling είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία από βότανα. Ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη της επιδερμίδας. Καταπολεμά την ακμή, εξαλείφει λεπτές ρυτίδες μελαγχρώσεις του δέρματος που προκλήθηκαν από την έκθεση μας στον ήλιο, καθώς και ουλές και ανωμαλίες του δέρματος που προκλήθηκαν από την ακμή.

User Login Form