Αδυνάτισμα

Τα Vitaplus με την σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουν και την κατάλληλη διατροφική υποστήριξη αποτελούν την πρώτη επιλογή στα λίγα περιττά κιλά, στα πολλά κιλά ακόμη και στο πρόβλημα της παχυσαρκίας. Κάθε μέλος μας αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και σχεδιάζονται ειδικά για αυτό προσωπικά προγράμματα. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου κυμαίνεται και η διάρκεια του προγράμματος .

Στα Vitaplus δίνουμε συστηματική και οριστική λύση στο πρόβλημα των πολλών κιλών και γενικότερα της παχυσαρκίας. Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι για πολλά μέλη μας τα πολλά κιλά αποτελούν ένα δύσκολο προσωπικό τους στόχο. Όμως για μας το αδυνάτισμα δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Αρκεί το μέλος μας να πάρει την απόφαση να αδυνατίσει οριστικά. Αυτό θα πρέπει να είναι μια συνειδητή επιλογή που θα διαγράψει όλες τις κακές συνήθειες που οδήγησαν στην παχυσαρκία. Έτσι με τα πολυενεργά μηχανήματα, την τεχνογνωσία των Vitaplus, την κατάλληλη διατροφή και τη συνεχή παρακολούθηση, δίνουμε οριστική λύση στα πολλά κιλά και στο πρόβλημα της παχυσαρκίας.

Τεχνολογία Magic Pot

Βασίζεται στην νέας γενιάς Τεχνολογία των Ραδιοσυχνοτήτων. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, λιπογλυπτικής, καταπολέμησης τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και επιδερμικής χαλάρωσης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων, μια ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο!

 1. Ένα επαγγελματικό σύστημα αισθητικής περιποίησης Σώματος, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικές προσδοκίες σας στο αδυνάτισμα, χάρη στις τεχνολογίες MAGIC POT LiposlimCare™ και PowerLifting™ .
 2. To LiposlimCare™ σύστημα μέσω 2 κεφαλών εφαρμόζει 4ης γενιάς Ραδιοσυχνότητες (0,8 Mhz),σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή υπέρυθρου φωτός LED για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
 3. Το PowerLifting™ σύστημα ραδιοσυχνοτήτων 4ης γενιάς είναι ειδικά σχεδιασμένο για Lifting σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή φωτός LED στο φάσμα του υπεριώδους.

Αποτελέσματα:

 • Στοχευμένη Λιπογλυπτική
 • Αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους
 • Αύξηση της Λιπόλυσης και της αποβολής λίπους
 • Μείωση του βαθμού και της αντιαισθητικής όψης της Κυτταρίτιδας (φλοιού πορτοκαλιού)
 • Μείωση της Χαλάρωσης και Επιδερμική Σύσφιξη
 • Δέρμα στιλπνό, λείο και νεανικό, αποτοξίνωση, κ.τ.λ.
 • Άμεση μείωση πόντων από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες
 • Επιδερμική Χαλάρωση – Ειδικές εφαρμογές στα μπράτσα, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους μηρούς και στα γόνατα


Τεχνολογία Lumicell Wave 6

Συνδυάζουμε 4 θεραπείες σε μια ...με το Lumicell Wave 6! ...4 τεχνολογίες σας προσφέρονται σε μια θεραπεία για να δώσουν τέλος στα προβλήματα κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους και χαλάρωσης ,που σας ταλαιπωρούν. Για αποτελέσματα άμεσα, ορατά και μακράς διάρκειας....

 • Η δυναμική μάλαξη κενού ενισχύει τη λεμφική παραχετευση, ενώ διεγείρει την αιματική ροή. Ταυτόχρονα, το υπέρυθρο φως θερμαίνει τους ιστούς για να διεγείρει τη λιπόλυση.
 • Οι υπέρηχοι στοχεύουν στα βαθύτερα επίπεδα, όπου υπάρχει το λίπος, και προάγουν τη λιπόλυση.
 • Οι ραδιοσυχνότητες (ΗΡ) διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη σύσφιξη,ενώ βελτιώνουν ορατά την εμφάνιση του δέρματος.
 • Το Lumicell Wave 6 διαθέτει μία λειτουργία μη- ενέσιμης μεσοθεραπείας. Η διαθερμική διείσδυση των ειδικών προϊόντων μεσοθεραπείας που είναι πλούσια σε λιποδιαλυτικα συστατικά ενισχύει τη λύση του λιττωδους ιστού.

 

slimmingΜεσοθεραπεία Σώματος

Η επιστημονική, ανώδυνη, αναίμακτη και ευχάριστη μέθοδος μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις! Πρόκειται για θεραπεία προηγμένης τεχνολογίας που δίνει την δυνατότητα να διεισδύσουν τα δραστικά συστατικά των καλλυντικών στη στοιβάδα εκείνη που εκτελούν την λειτουργία τους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, καθώς χρησιμοποιούνται καλλυντικά άριστης ποιότητας και έχουμε ορατή μεταμόρφωση από την πρώτη εφαρμογή! Με την μεσοθεραπεία μπορούμε να πετύχουμε...Τοπικό Αδυνάτισμα Σώματος, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας Σύσφιξη χαλαρωμένου δέρματος σε γλουτούς, προσαγωγούς, κοιλιά και μπράτσα. ...είναι το τρικ για να σταματήσετε τον χρόνο και να τον γυρίσετε πίσω.

 

 

Ηλεκτροθεραπεία

Στην ηλεκτροθεραπεία στόχος μας είναι η μυϊκή ενδυνάμωση , η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας , το αδυνάτισμα και η ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος μέσω της διηλεκτρικής διέγερσης των ιστών και των μυών και της υπεραιμίας της περιοχής που τοποθετούνται τα ηλεκτρόδια.
Vibro-Sauna

Vibro η θεραπευτική σάουνα αποτελείται από κρεβάτι δόνησης, ξηρό και θερμό αέρα που είναι αρνητικά φορτισμένος (ιονισμένος αέρας απαλλαγμένος από επιβλαβείς ουσίες) για το λαιμό και το κεφάλι. Τα κύρια και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα της Vibrosauna μπορούν να συνοψιστούν ως:

 • Aποτοξίνωση του σώματος
 • Aπελευθέρωση της έντασης των μυών
 • Eπιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Προσφέρει ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της έντασης και στρες.

 

gerneticVita Active

Θέλετε γρήγορα απώλεια βάρους και πόντων και σύσφιξη; Τώρα τα Vita Plus Ξάνθης σας προσφέρουν τη νέα τεχνολογία Vita Active, για να ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα.Χάστε γρήγορα τα περιττά κιλά επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα απώλεια πόντων και σύσφιγξη μαζί. Τοπικό και Ολικό Αδυνάτισμα; Vita Active!

 

 

Εξειδικευμένη Θεραπεία GERnetic

Απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό ή γενικό πάχος με τη μέθοδο GERnetic. Με τη πολυετή έρευνα των εργαστηρίων της GERnetic μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη παχυσαρκία με πολύ εύκολο και «ανώδυνο» τρόπο. Χωρίς αυστηρές δίαιτες και επίπονες θεραπείες. Απολαύστε την ασύγκριτη περιποίηση που προσφέρουμε στο χώρο μας και αφεθείτε στη πολυετή εμπειρία των Γαλλικών προϊόντων του διάσημου γεροντολόγου Dr. Albert Laporte. Στοχεύοντας στο αίτιο που δημιουργεί τη παχυσαρκία μπορούμε όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε και να εξαφανίσουμε το περιττό λίπος, αλλά να μονιμοποιήσουμε οριστικά το αποτέλεσμα. Η ελκυστική εμφάνιση δεν είναι θέμα DNA αλλά έξυπνων επιλογών. Κλείστε τώρα ένα ραντεβού στο χώρο μας για να σας ενημερώσουμε για τη θεραπεία αδυνατίσματος της GERnetic. Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία αδυνατίσματος με τα ανάλογα καλλυντικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης, του Γαλλικού Οίκου GERnetic, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στο Vita Plus Ξάνθης.

User Login Form