Διατροφή

Το Τμήμα Διατροφής του Vitaplus Ξάνθης, θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε χωρίς στερήσεις και να παραμείνετε κομψή, όμορφη και υγιής. Εμείς πιστεύουμε ότι η διατροφή του κάθε μέλους μας πρέπει να στηρίζεται και να προσαρμόζεται στις προσωπικές του ανάγκες.

Για το λόγο αυτό πριν χορηγήσουμε κάποια δίαιτα λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψη μας την ηλικία, το φύλλο, τον τρόπο ζωής, τις διαιτητικές και διατροφικές συνήθειες του κάθε μέλους μας καθώς και την κατάσταση της υγείας του.

Εξάλλου ο διαιτολόγος του κέντρου μας βρίσκεται στη διάθεση του κάθε μέλους μας τρεις φορές την εβδομάδα για συμβουλευτικές οδηγίες και σημαντική συμβουλευτική υποστήριξη σε κάθε μέλος μας.

Τα Vitaplus είναι τα πρώτα Επιστημονικά Διαιτολογικά Κέντρα Αδυνατίσματος και Αισθητικής. Γι' αυτό και αντιμετωπίζουμε το θέμα Διατροφή από την επιστημονική του πλευρά, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες για μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερήσεις.

Στα Vitaplus Ξάνθης, σχεδιάζουμε εξατομικευμένα και απόλυτα εξειδικευμένα διατροφικά σχήματα για τις δικές σας ανάγκες.

Το Τμήμα Διατροφής του Vitaplus Ξάνθης, καλύπτει κάθε εξειδικευμένη ανάγκη διατροφής όπως Παιδική Διατροφή, Αντιμετώπιση Παιδικής Παχυσαρκίας, Τρίτη Ηλικία, και Διαβήτης. Επίσης σχεδιάζονται ειδικά προγράμματα διατροφής για άνδρες, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και το γρήγορο και απαιτητικό ρυθμό της ζωής τους.

Επιπλέον το τμήμα διατροφής του VitaPlus Ξάνθης παρέχει εξειδικευμένα και εξατομικευμένα διαιτολόγια και συμβουλές στις Μέλλουσες Μητέρες κατά την διάρκεια της Εγκυμοσύνης για την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους σε θρεπτικά συστατικά αλλά και τον έλεγχο αύξησης βάρους τους. Επίσης είναι κοντά στην Θηλάζουσα Μητέρα παρέχοντας διάγνωση διατροφικών ανεπαρκειών και προγράμματα διατροφής για την προάσπιση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού αλλά και την ομαλή επαναφορά των κιλών της μητέρας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σκοπός μας είναι να επιτυγχάνουμε μέσα από τη συμβουλευτική μας παρέμβαση, εκπαίδευση του ατόμου κατά την διάρκεια της στενής συνεργασίας μας σε έναν νέο τρόπο διατροφικής συμπεριφοράς και αντίληψης, ώστε να είναι πιο υγιής, αλλά και να του δοθούν τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρήσει τις καινούργιες του συνήθειες για όσον το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

User Login Form