Διοδικό Laser iD Ηair2

Χρυσό βραβείο στα Aesthetic Awards 2022 ως το καλύτερο μηχάνημα Αποτρίχωσης

Το iD Ηair2 είναι το κορυφαίο Διοδικό Laser Ιατρικής Αισθητικής για μόνιμη αποτρίχωση, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και χρήση όλες τις εποχές, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυίας, κατάλληλο για χρήση και τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη και σε μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες.

Με το iD Ηair2 θα γνωρίσετε την πλέον ευχάριστη, ανώδυνη, ασφαλή και αποτελεσματική εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης. Το Laser Dual Wave iD Ηair2 προσφέρει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, τη νέα εν κινήσει SHR τεχνολογία (Super Hair Removal) και την κλασική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser παλμό - παλμό, και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες κάθε περιοχής αποτρίχωσης.

Η πλατφόρμα του Dual Wave iD Ηair2 διαθέτει χαρακτηριστικά Αlexandrite & Diode (✔️Dual Wave 755/ 810 nm Laser): Η τεχνολογία 755 nm προσφέρει το μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη και κατ' αυτό τον τρόπο επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της τρίχας (ενδογενή μελανίνη). Με την κεφαλή διόδου laser στα 810 nm ο χρόνος της θεραπείας μειώνεται προσφέροντας ταχύτητα στην εφαρμογή. Παράλληλα διαθέτει μια πρωτοποριακή κεφαλή με μεγάλη επιφάνεια για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή.

Στο σύστημα Dual Wave iD Ηair2 το μήκος κύματος, η ενέργεια, η διάρκεια του παλμού και το μέγεθος της κεφαλής, καθορίζουν την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της θεραπείας.

Το εξελιγμένο σύστημα ψύξης διασφαλίζει ανώδυνες θεραπείες, ενώ η μεγάλη επιφάνεια κεφαλής, η ταχύτητα επανάληψης έως 10Hz και η πυκνότητα ενέργειας έως και 90J/ cm2 παρέχει γρήγορες και άνετες εφαρμογές.

Επιπλέον η άκρη της κεφαλής ψύχεται με τη μέθοδο TEC για να μειωθεί η δυσφορία και η θερμοκρασία του άκρου μειώνεται στους -5°C κατά τη λειτουργία του συστήματος. Για τους πολύ ευαίσθητους στον πόνο, το iD Ηair2 διαθέτει το σύστημα Safe By Fast που ελαχιστοποιεί τον πόνο και κάνει κατάλληλη την εφαρμογή ακόμη και το καλοκαίρι σε μαυρισμένο δέρμα.

User Login Form