Αντιγήρανση

Σήμερα τα Vita Plus Ξάνθης, προσφέρουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες στο χώρο της Αντιγήρανσης. Στα Vita Plus Ξάνθης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πιο εξελιγμένες θεραπείες, επιτυγχάνοντας ολική αναδόμηση και αναζωογόνηση του προσώπου σας.

Τεχνολογία Magic Pot

Βασίζεται στην Τεχνολογία των Ραδιοσυχνοτήτων. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο με επιστημονικά αναγνωρισμένη αποτελεσματικότητα. Είναι μια σύγχρονη, προηγμένη τεχνολογία που καινοτομεί στην ολική αναδόμηση και την ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου.

 1. Ένα επαγγελματικό σύστημα αισθητικής περιποίησης Προσώπου, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικές προσδοκίες σας, χάρη στις τεχνολογίες MAGIC POT LiposlimCare™ και PowerLifting™ .
 2. To LiposlimCare™ σύστημα μέσω 2 κεφαλών εφαρμόζει 4ης γενιάς Ραδιοσυχνότητες (0,8 Mhz),σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή υπέρυθρου φωτός LED για την αποτελεσματική σύσφιξη της επιδερμίδας.
 3. Το PowerLifting™ σύστημα ραδιοσυχνοτήτων 4ης γενιάς είναι ειδικά σχεδιασμένο για Lifting προσώπου σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή φωτός LED στο φάσμα του υπεριώδους.

Αποτελέσματα:

 • Ολική Αναδόμηση και Ανάπλαση Προσώπου
 • Σύσφιξη της επιδερμίδας του Προσώπου
 • Παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης
 • Ανανέωση των Ιστών του δέρματος
 • Λείανση και Ορατή Μείωση των Ρυτίδων
 • Αύξηση της Φωτεινότητας της επιδερμίδας
 • Αισθητή αύξηση του πάχους της επιδερμίδας
 • Αποτελεσματική μέθοδος για Ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα Μάτια και το Μέτωπο


Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η επιστημονική, ανώδυνη, αναίμακτη και ευχάριστη μέθοδος Mεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις! Πρόκειται για θεραπεία προηγμένης τεχνολογίας που δίνει την δυνατότητα να διεισδύσουν τα δραστικά συστατικά των καλλυντικών στη στοιβάδα εκείνη που εκτελούν την λειτουργία τους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, καθώς χρησιμοποιούνται καλλυντικά άριστης ποιότητας και έχουμε ορατή μεταμόρφωση από την πρώτη εφαρμογή! Με την μεσοθεραπεία μπορούμε να πετύχουμε:

 • Απάλυνση ρυτίδων και γραμμών έκφρασης
 • Αύξηση της σφρυγιλότητας σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. ...είναι το τρικ για να σταματήσετε τον χρόνο και να τον γυρίσετε πίσω.

 

face1antigiransiΤεχνολογία LUMICELL LIFT UP

Θέλετε ένα τέλειο, νεανικό πρόσωπο; Τα Vita Plus Ξάνθης, σας προσφέρουν την τεχνολογία Lumicell Lift Up, για Ολική Αναδόμηση, Λάμψη και Σύσφιγξη του προσώπου ταυτόχρονα. Τέσσερις Εντατικές Θεραπείες αρκούν, για να απολαύσετε το νέο σας πρόσωπο.

 

 

Αντιγηραντική Θεραπεία GERnetic

Η πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική θεραπεία της μεθόδου GERnetic. Μια θεραπεία που με τη βοήθεια της φύσης σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τη... χαμένη σας νιότη! Και όταν λέμε θεραπεία αντιγήρανσης δεν εννοούμε απαραίτητα ότι πρέπει να είσαστε προχωρημένης ηλικίας για να τη δοκιμάσετε. Η φιλοσοφία GERnetic δεν εστιάζει στη βιολογική ηλικία του ατόμου, αλλά στη φθορά του δέρματος με το πέρασμα του χρόνου. Φθορά που δημιουργείται λόγω της κακής διατροφής, τη ρύπανση, το κάπνισμα, το άγχος και πολλούς άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες. Μια ολιστική θεραπεία που επαναφέρει τη λάμψη και ζωντάνια στα κουρασμένα κύτταρα. Αξίζει να τη νοιώσετε. Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία αντιγήρανσης με την παράλληλη χρήση καλλυντικών προιόντων καθημερινής περιποίησης, του Γαλλικού Οίκου GERnetic, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα Vita Plus Ξάνθης.

eyes therapyΘεραπεία Ματιών (μαύροι κύκλοι - σακούλες)

Η περιοχή γύρω από τα μάτια χρειάζεται τη μεγαλύτερη προστασία, περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή. Μια εκπληκτική θεραπεία για όσους έχουν πρόβλημα με πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους. Η θεραπεία αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένα προϊόντα περιποίησης μιας και οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι χρειάζονται ενεργά στοιχεία για να αντιμετωπιστούν σε συνδυασμό πάντα βέβαια με μια ισορροπημένη διατροφή. Το πρόβλημα των πρησμένων βλεφάρων αλλά και των μαύρων κύκλων είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής δυσλειτουργίας που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε. Ελάτε στο Vita Plus Ξάνθης, για μια εξειδικευμένη διάγνωση, έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να αποβάλλεται μια για πάντα αυτό το αισθητικό πρόβλημα. Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία ματιών με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων καθημερινής περιποίησης του Γαλλικού Οίκου GERnetic, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα Vita Plus Ξάνθης.
Lifting με θαλάσσια συστατικά Για όσες επιμένουν στη φυσική αντιμετώπιση των αισθητικών ατελειών τους. Το Θαλάσσιο Lifting είναι κατάλληλο για εσάς. Χαρίζοντάς σας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά από χαλάρωση και ρυτίδες μόνο με τη δύναμη των στοιχείων της θάλασσας. Με τη σειρά θεραπειών θαλάσσιου Lifting μπορείτε να επιτύχετε ανόρθωση και σταθεροποίηση του οβάλ, βαθιά αντιρυτιδική δράση μέσα σε 3 εβδομάδες. Δοκιμάστε την! Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία θαλάσσιου Lifting με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων καθημερινής περιποίησης του Γαλλικού Οίκου GERnetic, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα Vita Plus Ξάνθης. Διάρκεια θεραπείας 40΄

 

asap-logo-fullLED MASK

Med Light Photomodulation

Είναι μία καινοτόμος, μη θερμική και μη επεμβατική μέθοδος, που χρησιμοποιείται για την ρύθμιση της κυτταρικής δραστηριότητας μέσω φωτός. Ενεργώντας απευθείας στα κύτταρα του δέρματος, ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση και διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Η μέθοδος Med Light Photomodulation ενισχύει την επούλωση και μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης του δέρματος!

Οφέλη:

 • Διέγερση του μεταβολισμού των κυττάρων
 • Μείωση των φλεγμονών
 • Αποκατάσταση ιστού
 • Διέγερση ινοβλαστών
 • Διέγερση κερατινοκυττάρων
 • Διέγερση απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων
 • Επούλωση
 • Ενίσχυση επανεπιθυλιοποίησης
 • Ενίσχυση τριχοειδών αγγείων

Ενδείκνυται επίσης μετά απο: Microdermabrasion, IPL, Χημικά peelings, Microneedling Μεσοθεραπεία, Βαθύ καθαρισμό.

User Login Form