Σμιλεμένη σιλουέτα! Κι όμως προλαβαίνεις.

Άρθρο της Σωτηρίας Αράπογλου
Υπεύθυνη Αισθητικής των Vita Plus Ξάνθης

Χάρη στη νέα τεχνολογία Magic Pot & Lumicell Wave 6 των Vita Plus Ξάνθης επιτυγχάνεται καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους που βασανίζει την πλειοψηφία των γυναικών. Πρόκειται για μια νέα καινοτομική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία.

Τα νέα πρωτόκολλα θεραπειών που αναπτύξαμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για "γρήγορο καλοκαιρινό αδυνάτισμα", κατάλληλα και επιστημονικά σχεδιασμένα για σμίλευση του σώματος και στοχευμένη λιπογλυπτική όλου του σώματος όπως (χέρια, πλάτη, κοιλιά, μέση, ψωμάκια, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, γάμπες, μπράτσα κ.α.).

Παράλληλα αναπτυξαμε και προσφέρουμε πρωτόκολλα ειδικά σχεδιασμένα για άντρες (κοιλιακοί, πλάτη, μέση, στομάχι και μηροί).

Οι νέες μας αυτές και ειδικά στοχευμένες θεραπείες δρουν τοπικά στις προβληματικές περιοχές του σώματος. Με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και μέσα από πολλά και διαφορετικά προγράμματα επιτυγχάνουμε: 1) πιο αδύνατη κοιλιά και μέση με σφιχτά μπράτσα 2) σμιλευμένοι γλουτοί και πόδια, 3) πιο αδύνατη και σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό δέρμα, 4) πιο αδύνατη κοιλιά, σμιλευμένοι γλουτοί και ψωμάκια, 5) μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και σμιλευμένα πόδια.

Τα αποτελέσματα μείωσης του τοπικού λίπους/ πάχους είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Σύσφιξη & Γλυπτική Σώματος με Ραδιοσυχνότητες/ Vacuum & Led & - Τεχνολογία Magic Pot

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος/λίπος, μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με τις Ραδιοσυχνότητες. Το μηχάνημα Magic Pot χρησιμοποιεί τις Ραδιοσυχνότητες συνδυαστικά με τις τεχνολογίες Vacuum & Led για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Συντελεί στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Όταν εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, προκαλώντας σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εφαρμόζεται επίσης στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα «ψωμάκια» στους γλουτούς, στο γόνατο, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα καθώς και στα μπράστα για την εξάλειψη της αντιαισθητικής χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα και μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα, δύο, ή και τρία σημεία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Λιπογλυπτική Σώματος με τη μέθοδο LUMICELL WAVE 6 που προσφέρει παράλληλα Σύσφιξη & Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας

Γλουτοί, κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γονάτων και μπράτσα είναι οι περιοχές όπου συσσωρεύεται συχνότερα το λίπος. Η φυσική εναλλακτική λύση της λιποαναρρόφησης/ λιπογλυπτικής είναι το Lumicell Wave 6!

Η σύγχρονη απάντηση στο τοπικό αδυνάτισμα και τη λιπόλυση! Με την τεχνολογία Lumicell Wave 6, στομάχι και κοιλιά ΤΕΛΟΣ! Τo Lumicell αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα εξελιγμένα συστήματα του Lumicell προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή καθώς και η όλη διαδικασία κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η μοναδική σχεδίαση του Lumicell συνδυάζει 6 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους/ τεχνολογίες και μορφές ενέργειας, συγκεντρώνοντας τα πλεονεκτήματά τους σε ένα μηχάνημα. Το Lumicell Wave 6 είναι μοναδικό στο είδος του, κάνοντας επιπλέον την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας πραγματικότητα!

Συνδυάζει νέες τεχνολογίες στην εκπομπή ενέργειας όπως: υπέρυθρη ενδοδερμική μάλαξη, υπερήχους, διπολική ραδιοσυχνότητα και μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις.

Επιπλέον σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες που διαθέτει, αποκτάτε καλλίγραμμα πόδια και καλοσχεδιασμένους γλουτούς. Με το Lumicell Wave 6, μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος στους μηρούς και τους γλουτούς. Μέχρι σήμερα αυτό ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις. Ακόμη το Lumicell Wave 6 είναι ιδανικό για την "εκγύμναση" και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας, την αναζωογονεί και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της, αναδιαμορφώνοντας την κατανομή του κολλαγόνου και τυχόν ανωμαλίες στο περίγραμμα του δέρματος.Σε περίπτωση όπου η έκταση του προβλήματος είναι αρκετά μεγάλη οι ειδικοί των Vita Plus θα σας προτείνει την κατάλληλη συνδυαστική τεχνολογία.

VITA PLUS Ξάνθης:
Μιχαήλ Καραολή και Σμύρνης 9, 2ος όροφος, Τ.Κ. 67100
Τηλ.: 25410-72666 & 25410-65212
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

User Login Form